Blog

2019.11.03 18:02

Olyan gyorsan elszaladt ez az év is, bár sokmindent hozott és még sokat tartogat a hátralévő időre. Nagyon szeretem a munkámat. Épen a gyerekdalok írásában vagyok, hiszen közeledik Márton nap és a téli időszak ,amikor a gyerekekkel rengeteget játszunk. Sok új dalra van szükség és az időbe mindnek bele kell férni. 

Egy új dalomon is dolgozok, bár kicsit lassabban haladok vele,de biztosan készen lesz a télre.

Szilveszterkor élő adásban énekelhetek és ott már szeretném ezt a dalomat is énekelni és hegedűlni.

Közben elindult a Trimedió tv , amit applikáción vagy interneten keresztül lehet látni, nézni. Itt már megy az első videóklippem is, a Távozz tőlem búbánt. Ki az aki szereti. Nekem a szívem csücske. EGy gyönyörű kis Nógrádi falu mellett vettük fel,és nem véletlen a magyaros motívum a ruhán és a népzenei hangzás sem. Hamarosan kiderül ,miért fontos nekem ez a stílus. :-)

 

2019.09.04 19:49

Eltelt az év nagy része és sajnos a nyár is elrohant, de sok minden történt mostanában.

A sztárlimonádé nyári külön kiadványában felkerült a Távozz tőlem búbánat című dalom.ÉS mi történt? Ez a lemez pltina lemez lett :-) Szeptember 15-én lesz egy nyárbúcsúztató rendezvény Ide kattintva megjelenik az esemény: Blog

Októberben megjelenik az első önálló Cd-m, aminek a címe Távozz tőlem búbánat.

Közben a muzsika tv-n Tutti buli Jessyvel műsorában, a zenebutik tv csatornán a Jampi randevúban és hamarosan Tomi pincebulijában is láthatóak és hallhatók lesznek a dalaim. Így a tv-n keresztül is lehet velem együtt énekelni!

A gyerekformációmmal a Réparetekmogyoróval / www.reparetekmogyoro.hu / is ngy lépéseket tettünk, hiszen már megy az Altató dal videóklipje 3 gyerekcsatornán a tv-ben, és reményeim szerint ami most készült el, a Popódal is felkerülhet, ha elég jónak ítélik meg.

Éééés itt is készül kiadásra az első és hamarosan a második cd-nk is.

Nem unatkozunk, hiszen megpályáztunk egy NKA pályázatot is, amihez kell egy kis szerencse is, mert az elmúlt évben sajnos nem sikerült nyernünk, de most teljesen másra adtuk be , ha sikerül, akkor az is nagyot fog szólni. 

Igen sok a munka és sok a felkérés, de még van kapacitásom és energiám mindenre, hiszen igyekeztem a tavasszal és nyáron feltöltődni SZlovéniában és egy Horvátországban. Sajnos a tavalyi évet nagyon szomorúan búcsúztattuk és a szívem egy része bele is halt, de muszáj tovább menni és felállni és csinálni és összeszedni magunkat minden nehéz dolog után, mert valamiért ide születtünk és az utunkat tovább kell járnunk.

AZ elmúlt tv felvételen már a lányim a táncosok a háttérben. Csodaszépek a kék pöttyös ruhácskájukban Ide kattintva látható a kép:

llinkek 

Nagyon nagyon izgultak és volt, hogy leblokkoltak, de valahol el kell kezdeni, mert ki tudja ők mikor merre viszi őket a szél, és jó ha  megszeretik , megszokják a színpad rivaldafényét és a kamerákat.

Talán ennyit dióhéjban.

Kezdődjön az ősz és hozzon mindenkinek jó napokat !

2018.09.05 08:32

Vége lett a nyárnak és a felhőtlen mulatságoknak is.....nem , a nyárral nem érveg a mulatozás, hiszen következik az ősz, a szüret. Falunapok, idősek napja.....és nem áll le a dalszerzés sem. Mivel a Réparetekmogyoró /gyerek együttes/ dalai , szövegei is javarészt tőlem származnak, ezért nem mindig sikerül annyi időt fordítanom erre a stílusra. Most kaptam egy újabb lehetőséget, és az elmúlt évek tapasztalatai alapján rá kellett jönnöm, hogy minden lehetőséggel élni kell. Energiám bőven van hozzá, így mopst végre elkezdhetem kipróbálni más stílusokat is. DE ez még maradjon megelepetés! Hamarosan jelentkezem!

2018.01.29 20:25

Egyre több tévé felvételen veszek részt, és elkezdődött az új korszak is, hiszen kis stílusváltással indítom az évet, hiszen az év első dala igazán slágergyanúsra sikerült. Már nagyon várom a stúdióból a kész verziót, hiszen akkor derül ki, hogy milyen minden együtt. És igen! A hegedűm is szerepet kap ebben a dalban is, és mostmár egyre többen! 

Sok munkám van a gyermekformációval is, de saját dalaimra is szakítok időt, és a megírásukra is. AMi nehéz, hiszen elég kritikus vagyok saját magammal .
Sokadjára születik meg a végleges verzió, és a mostani várakozással teli pillanatok remélem tényleg a várvavárt reakciót, tetszést mutatják majd.
A címe Tequilq és egy igazi bulizós, vidám, gyors ritmusú népies beütésű modern zenéjű dal lesz.
Remélem a napokban már fel is kerül az oldalamra! 
2017.11.02 22:05

A legaranyosabb vonatos gyerekdal született meg az elmúlt napokban, ami hamarosan hallható lesz a youtube-on is. 

Nem unatkozom, mindig történik velem valami, mindig új kihívások állnak elém, és mindig új területeken próbálhatom ki magam. Közben egyre több igaz barátra lelek, ami nagy kincs a mai világban!

Hegedűm egyre több szerepet kap a dalokban, dalaimban és a videókban is.

Beköszöntött az ősz, lassan Márton nap, sok libás étel , dal és tánc vár ránk és rám. 

Ziki zaka zakatol dalocska kipatant belőlem, csak úgy, hiszen a mozdonyok magukkalragadóak, és a ritmusos lüktetése, a mozdony kürt, a mosolygó gyerekek a vonat körül, mind csaodás, nekem minden bizonnyal :-)

De ez nem vonja el a figyelmem a másik oldalról sem. Egy újabb delon dolgozom, kicsit más hangulatú, de mégis Zsuzsi, hogy mikorra készül el, az a jövő zenéje, hiszen most kezdődik a Réparetekmogyorós fellépések hada, így ahogy egy kis időm engedi, ülök a zongorához és .....csodás érzés,mikor megszületik egy dala fejemben, és hallhatom a fülemmel is. És mkor hangszerelésre keül, úgy ahogy az ember megálmodja, vagy még sokkal jobb ....tényleg fantasztikus érzés! 

 

2017.08.23 08:59

https://www.facebook.com/demeterzsuzsi.hu/ 

Drága kedves Polgármester!

2017.07.13 23:02

Érkeznek lassan az új dalok, és a Polgármester dalom is végre elkészült, ami már hallgatható néhány online rádió oldalán, a youtub-on is. Sok új rendezvényre eljutottam az utóbbi időben és érdekes dolgok várnak még rám. Hamarosan szalonzenét játszhatok egy számomra nagyon jó zenésszel egy esküvő templomi szertartása után Veresegyházán. Közben kipróbálhatom magam a billentyűk mögött újra , hiszen új gyerekdalok is születnek, ahol sokszor már a saját hangszereink is megszólalnak. Ha időm engedi gitár órákat veszek, már a tanító nagyon vár, csak az időt kell még összeszednem rá :-)

Rengeteget énekelek és szerencsére sok felé elsodor a szél, így az ország nagyvárosait és apró kis zugait is megismerhetem. Sok új ismeretséget kötöttem, és régi ismerőseim is szeretettel várnak és gondolnak dalaimra. 

Remélem sikerül dalaimmal még stúdióba menni, izgalommal várom a nyár kihívásait!

 

2016.09.06 12:52

Nagyon szerettem a nyarat! Rengeteg helyre eljutottam az idén, még több felkérésem és felkérésünk volt, mint az elmúlt években. Ráadásul a nyaralás is borzasztóan jó volt, hiszen Toszkána remek hangulatú hely, finom borokkal és az örök sörök :-D Az olasz sör nem rossz, bárki bármit mond, hiszen egy forró este igazán hűsíző...és a kávékrémjük....hmmmm....

De a nyár gyorsan elszaladt, és már be is köszöntött az ősz. Új gyerekdalok, új hegedűs dalok kerültek fel a repertoáromba! Megtanultam Spotot csinálni, és újra dfiniáltam az ismeretlen dolgok megismerését. Átléptem határaimat itt ott, ami kizökkentett kényelmi szférámból, így nyitotabban látom és érzékelem a körülöttem lévő világot! 

Újra indult a paleo diétám is...így a mai napi nasi almás, kókuszlisztes muffin :-D Fincsi! Csak tudni kell a csínját bínját! Szeretek főzni, sütni / ez is a szenvedélyem, csak legyen rá időm! / A Facebook oldalamon sok új kép található, videó és tv felvétel! A Balaton tv-n folyamatosan láthatóak új és regebbi dalaim is, és azt hallottam, hogy egyre több szolgáltató teszi be műsorai közé! 

Nyár, napfény, forróság, tenger, ízek, ritmus , bor és dalok voltak jellemzői a 2016 nyárnak. 

2016.08.03 11:48

Izgulok, hiszen augusztusban is rengeteg helyre meghívtak! Rengeteg új dallal készültem erre a nyárra, és mindig van meglepetés is műsoromban! Már a jövő évre vannak lekötéseim! De igyekszem mindenkinek helyet találni a naptáromban!

2016.04.11 14:34

 

Keressetek a youtube csatornámon hegedűszó zsuzsival, vagy Demeter Zsuzsanna 

Elvesztettem szegény fejem! 

Hamarosan újabb dallal és dalokkal jelentkezem!  

www.youtube.com/watch?v=9UYTCziJSmk

 

1 | 2 | 3 >>

 

Elérhetőség

Műsorszervezés +36 30 456 3796 hegeduszozsuzsival@gmail.com